Termeni și condiții de utilizare

Site-ul web polomoto.ro este administrat de SC ESPOO GROUP SRL cu sediul social in Sibiu, Str. Semaforului Nr. 7, numar de inregistrare la Registrul Comertului Sibiu: J32/892/02.11.2009, CUI RO26178355.

Plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului reprezinta o acceptare a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. Polomoto.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila.

Informatiile publicate pe polomoto.ro precum si elementele de design, logo-uri, imagini, apartin site-ului, prin urmare aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil de reprezentantul legal al societatii ESPOO GROUP SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. 

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe polomoto.ro, Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea ESPOO GROUP SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email. Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila. Ofertele si preturile afisate pe site-ul polomoto.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 zile si maxim 30 de zile din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Produsele sunt disponibile in limita stocului. Produsele achizitionate de la punctele de desfacere, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

Polomoto.ro (administrat de SC ESPOO GROUP SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, polomoto.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila. SC ESPOO GROUP SRL face toate eforturile pentru a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, ESPOO GROUP SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti, una fata de cealalta, sau fara ca vre-o parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: preturile afisate pe site-ul polomoto.ro sunt rezultatul unei erori materiale; produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc; datele furnizate de catre Cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

Cumparatorul poate returna articolele in cazul in care nu corespund comenzii plasate prin intermediul site-ului in termen de maxim 3 zile, costul transportului fiind suportat de Vanzator. In cazul in care bunurile returnate nu mai corespund starii initiale, de produs nou, Vanzatorul poate refuza returnarea acestora, caz in care va retine suma platita de Cumparator. In cazul in care bunurile returnate corespund starii initiale, de produs nou, Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator prin transfer bancar, in contul indicat de Cumparator. Cumparatorul poate opta, daca doreste, ca de suma platita sa achizitioneze alte produse comercializate de Vanzator.  

Eventualele litigii vor fi rezolvate intre Vanzator si Cumparator pe cale amiabila, in caz contrar parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul Vanzatorului, ESPOO GROUP SRL.